Liity jäseneksi

Ammattiliitossa et jää näkymättömäksi

Joku hoitaa kaiken sen, mitä muut eivät välttämättä tule edes ajatelleeksi. Ja se joku on usein yksi meistä, rautaisista JHL:n ammattilaisista.

Liity jäseneksi nyt!

 

Sinä teet työtä, joka ansaitsee arvostusta. Arvostuksen pitää näkyä rahana kukkarossa ja jaksamisena työssä. JHL on ammattiliitto, joka työskentelee päivittäin sinun reilujen työehtojesi puolesta. Liittymällä JHL:n jäseneksi varmistat, että saat:

  • reilun palkan ja muut ehdot työstäsi
  • tukea työelämän ristiriitatilanteisiin
  • toimeentulon työttömyyteen
  • lukuisia rahanarvoisia etuja.

Ammattiliitossa olet vahvempi! Alta voit ladata tulostettavan liittymislomakkeen. Voit maksaa jäsenmaksun joko valtuuttamalla työnantajasi perimään maksun suoraan palkasta tai maksamalla sen itse.

Tutustu JHL:n jäsenrekisterin tietosuojaselosteeseen, siitä selviää, miten käytämme tietojasi.

 

Me olemme JHL

Lyhenne JHL tulee sanoista Julkisten ja hyvinvointialojen liitto. Olemme Suomen suurin julkisten alojen ammattiliitto, jonka jäsenillä on noin tuhat ammattinimikettä. JHL puolustaa tinkimättä koko laajan ammattikirjonsa etuja ja oikeuksia.

JHL:n tärkein tehtävä on neuvotella jäsenilleen työehdot, kuten esimerkiksi reilu korvaus ja työaika. Tämän lisäksi jäsenten etuihin kuuluvat muun muassa:

Liitto on tukenasi, olit sitten työssä, opiskelija tai työtön. Vakinainen, osa-aikainen, täysipäiväinen. Nollasopimuksella, vuorotyössä. Nuori tai vanha. Maahanmuuttaja tai kantasuomalainen. Nainen, mies tai jotakin muuta. Oli tilanteesi ja taustasi mikä vain, ammattiliitossa olet aina vahvempi.

JHL on myös Suomen edullisin hyvinvointialojen ammattiliitto: vuonna 2022 maksat jäsenyydestä vain prosentin kuukausituloistasi.

Liity heti. Siten varmistat, että sinua kohdellaan reilusti työelämässä ja työttömyyden kohdatessa.

 

Hienoa, mutta paljonko se maksaa?

  • Työssä käyvälle JHL:n jäsenmaksu on 1 % palkasta. Maksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun.
  • Opiskelijajäsenelle liiton jäsenyys on ilmainen.
  • Jäsenmaksu vähentää verotustasi. Ilmoitamme summan puolestasi verottajalle joka vuosi.

Uhkaako työttömyys tai lomautus? Vielä ehdit toimia ja liittyä JHL:n jäseneksi!

 

Kysy meiltä

Kuinka maksan jäsenmaksun? Voinko liittyä useampaan liittoon? Askarruttaako jokin muu asia liittymisessä? Katso, löydätkö vastauksen sivulta Usein kysyttyjä kysymyksiä liittymisestä. Tai chattaa meille!

Eikö vastausta löytynyt? Ota yhteyttä jäsenpalveluun ja jätä kysymys tai yhteydenottopyyntö.