Jäsenedut

JHL:n jäsenedut

Lomapaikat

JHL tarjoaa jäsenilleen ja yhdistyksilleen useita lomapaikkoja niin Keski-Suomesta kuin Lapistakin.

Lomatoimintaa

Tuettuja lomia voi hakea lomajärjestöiltä Hyvinvointilomat ry:ltä ja Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:ltä.

Vakuutusedut

JHL on vakuuttanut jäsenensä Keskinäinen vakuutusyhtiö Turvassa.

jäsenedut, matkavakuutus, tapaturmavakuutus, vakuutusyhtiöt, vastuuvakuutus

Polttoaine-edut

Teboil antaa JHL:n jäsenille alennusta bensiinistä ja dieselöljystä sekä voiteluaineista, autokemikaaleista, pesusta ja nestekaasun täytöstä.

Risteilyt ja hotellit

JHL:n jäsenet saavat jäsenetuina risteilyjä ja reittimatkoja. Monet hotellit ja kylpylät sekä järjestöjen omistamat majoituspaikat tarjoavat majoitusta kohtuuhintaan.

Motiivi-lehti ja jäsenkalenteri

JHL:läisten jäsenlehti Motiivi ja Motiivi verkkolehti ovat kaikille liiton jäsenille tarkoitettuja julkaisuja.

Lisää jäsenetuja

JHL:n jäsenet voivat hakea yhteistyökumppanien järjestämille lomajaksoille. Jäsenet saavat myös Kuluttaja-lehden jäsenhintaan, 10 euron lehtiedun työväenlehdistä ja vuokralaiset VKL ry:n jäsenyyden reiluun jäsenhintaan.

Liiton tarjoamat jäsenedut

JHL tarjoaa jäsenilleen monipuolisia jäsenetuja edunvalvonnasta ja koulutuksesta ja luottamusmiesverkostosta vapaa-ajan etuihin.

JHL:n ja sen työttömyyskassan jäsenmaksu on 1,38 % ansiotulosta. Jäsenmaksu on verotuksessa vähennyskelpoinen. JHL:n kokonaisjäsenmaksulla saat kaikki palvelut ja edut.