JHL jäsenkirje 1/2022

                                           Jäsenkirje 2022

 

Tervehdys teille kaikille jäsenille!

Myös vuosi 2021 jatkui poikkeuksellisena korona- viruksen vuoksi.

Erilaisten ohjeiden, suositusten ja jopa suorien määräysten täyttämä elämä jatkui, mutta onneksi valonpilkahduksiakin paremmasta on ollut. 

Etätöistä tuli monelle uusi normaali; toisille helppoa ja toisille vähintäänkin haastavaa. Mutta selvitty on sillä kuuluisalla suomalaisella sisulla ja toivolla paremmista ajoista. Hyvä me! 

Muistathan myös tänäkin vuonna, että jäsenyys JHL:n riveissä on juuri sinulle hyvä asioihin vaikuttamisen mahdollisuus ja että se HUS- JHL:n tärkein voimavara olet sinä, arvoisa jäsenemme!

Sinun roolisi jäsenenä ammattiyhdistyksessä on tärkeä. Muutokset työelämässä on osa meidän kaikkien joka päiväistä työtä. Tunne välittämisestä on ammattiyhdistyksen edunvalvonnan tärkein asia jäseniään kohtaan. JHL ajaa jäsentensä asioita työelämässä.

Muistathan että, jäsenmaksu vuoden alusta laski 1% palkastasi ja se sisältää kaikki

mm. seuraavissa työelämään liittyvissä asioissa: 

- työsuhde ja palkkaus          

- luottamusmiehen palvelut                  

- JHL:n aluetoimiston palvelut                              

- työttömyysturva                               

- jäsenkoulutus       

- vakuutuksen Turvasta                                          

- muita merkittäviä valtakunnallisia ja paikallisia jäsenetuja

Mitä useampi julkisella sektorilla ja hyvinvointipalveluja tuottavilla aloilla työskentelevä palkansaaja on JHL:n jäsen, sitä parempia työehtoja on mahdollisuus saada sovittua. 

Tietoa HUS- JHL Yhdistysten tiedot löytyy HUS-Yhteisjärjestön sivuilta myös kotisivulta osoitteesta:  https://www.jhlhus.fi/